Workshops lingerie en badkleding

Workshops om zelf lingerie en/of badkleding te leren maken voor maximaal 3 personen: 

Workshop , zelf leren maken van een bh. Ik teken het patroon van de BH voor u, die mag u na het volgen van de workshop mee naar huis nemen. Bij elke de bh zit een uitgebreid naslagwerk, hoe de bh in elkaar gezet wordt. Er is keuze uit een bh maken, die gevoerd is met tule of een bh met padding, tijdens het gesprek laat ik diverse modellen zien, die gemaakt kunnen worden. Tevens heeft u de mogelijkheid om meerdere workshops te volgen, telken weer een ander model uitproberen. De workshops duren 3 dagen van 10.00 tot 15.00 uur, kies voor de beschikbare data en prijslijst kunt u me per mail poetsie@ziggo.nl of per telefoon 0031(0)653539480 bereiken.

Workshop is exclusief materiaal, deze kunt u tijdens de lessen aanschaffen, u heeft keuze uit diverse lingeriepakketten of u kunt zelf een pakket samenstellen.

Wat neemt je mee: je eigen naaimachine, zodat je leert welke instellingen geschikt zijn voor die naaimachine. Heb je geen naaimachine tot je beschikking, dan kun je in overleg gebruik maken van een Bernina B350. Je eigen creativiteit. Ik zorg voor de tips & tricks, koffie en thee en iets lekkers, lunch neemt u zelf mee. 

 

*De patronen die door Poetsie Bodyfashion gemaakt worden, zijn voor eigen gebruik en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden zonder overleg met Diana Boon. (Grondpatronen blijven in mijn bezit)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2018 Poetsie Patterns & Picturials | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel