Wie is Poetsie Patterns & Picturials

 

Ik ben Diana Boon van Nuland uit Rosmalen, Noord Brabant. Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in mode en het zelf maken van kleding. Mijn moeder is een grote inspiratiebron geweest, zij maakte veel kleding voor mij en mijn zusje.

Sinds december 2008 is lingerieontwerpen en maken mijn grote passie. Eerst zelf proberen, stofjes en kantjes zoeken, eerst middels kooppatronen de lingerie gemaakt, maar ik wilde meer. In 2009 heb ik meerdere cursussen gevolgd bij Naaicentrum de Speld, van Marjan van de Crommert. Bij haar heb ik enorm veel geleerd. 

Samen met mijn lingerievriendin Sandra van Dam uit Zaandam heb ik veel uitgezocht, we hebben samen een smeltkroes gemaakt van meerdere lingerietechnieken, die we toepassen in het maken van onze patronen. In maart 2012 heb ik mijn bedrijfje ingeschreven bij de KvK om verder te gaan met Poetsie Bodyfashion.

Ik ben gecertificeerd in lingeriepatroontekenen via ontwerpstudio Merckwaerdigh van Margreet van Dam uit Rotterdam. Via haar heb ik ontdekt hoe leuk het is om zelf patronen te ontwerpen, dit is dan ook waar ik me verder in wil gaan specialiseren. 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2018 Poetsie Patterns & Picturials | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel